Blog

Moderne tips for baderoms innredning

Alle som har bygd hus eller innredet en leilighet komplett vet hvor dyrt det å innrede og designe inn sine egne detaljer på badet er. Her er noen tips om hvordan gjøre det enkelt og stilrent og hvordan minimalisere kostnadene noe.

Moderne baderom skal lages simple og rene i stilen. For å designe ditt eget modern baderom så sørg for å utnytte alle geometriske former og farger til det fulle med rene linjer, minimale farger og ren stil på møblene. Badet vil da kunne bli ditt eget moderne fristed med renslighet og komfort.

Baderommet er noe vi bruker hver eneste dag, så viktigheten av badet er mye større enn hva vi ofte gir det æren for. Fra lys og munter til sofistikerte og imponerende, har moderne bad lenge gått utover grensen på plass. Disse moderne detaljene forvandler kjedelige bad til fantastisk avslapping og forfriskende rom.

Midt på århundret

Midten av århundrets moderne design er arkitektonisk, møbler, grafisk og interiør stil fra midten av det 19. århundre 1933-1965. Geometriske former, naturlige farger og rette linjer er alle en del av midten av århundrets moderne design.

Det er helt ok å starte med baderomsmøblene når du skal designe ditt eget bad. Lag et punkt med fokus på i hjørnet i form av en stol eller til og med en liten sofa. Se etter mønstre og farger som passer inn i disse kategoriene når vi leter etter hvilken type kranen, speil og inventar du velger å plassere i moderne badet.

 “Design er en plan for å arranger dine elementer på en slik det er best for å oppnå et spesielt formal.” —Charles Eames

Simple and Minimalist Design

Enkelhet er en god tommelfingerregel å følge i moderne design. Pass på at du holder åpne plasser fri for rot. Bruk innebygde hyller og skap for å skjule dine private eiendeler. La alle toalettsaker og nye saker være ute av syne. Dette skal være et sted du kan slappe av og nyte så ikke fyll opp plassen med unødvendige saker. Velg fliser og benk med geometriske former for å legge interesse og karakter uten å ofre den minimalistiske design stilen.

Simple and Minimalist Design
Simple and Minimalist Design

Ideer for enkel innredning på baderommet

Benytt et geometrisk formet speil på badeveggen

Plasser små hvite blomsterpotter på hyller – det gir en organisk følelse

Ram inn moderne utskrifter og heng opp

Kjøp et gulv til tak speil

Ikke bruk skarpe farger på håndklær – kun hvitt og grått

Frittstående badekar

Frittstående badekar er nesten påbudt i moderne baderoms innredninger. Balanse er nøkkelen, så holde ting symmetrisk og skarpt ved strategisk plassere karet i et sted som forbedrer «feng shui» på badet ditt. Tradisjonelt badekar har den kjente ovale formen, men gi gjerne et rektangulært eller pidestall badekar en sjanse.

Grønne planter

Det å få inn en grønn plante eller to på baderommet ditt kan gi en god frihetsfølelse og skape en slags forbindelse mellom et rom inne og det å være ute i det fri.

Belysning

Det å velge riktig belysning på baderommet er også et kritisk punkt i det å designe riktig på baderommet. Det er mange muligheter å velge belysning på for deg. Husk dette med geometriske linjer i moderne design når du velger din belysning. Husk også at noen ganger kan det være viktigere å velge kvalitet fremfor form.

Velger du noen av disse tipsene vil du garantert få et fint baderom. Lykke til.