Blog

Muligheter og valg

Opp pussing, fornying eller rett å slett planlegge interiør nå man skal bygge kan være en vanskelig sak. Det er jo utrolig mange muligheter der ute på markedet med ett enormt utvalg av farger og stiler. Det da å finne sin stil som da selvfølgelig skal bli en del av hele boligen er ikke lett. Mange bruker da interiør designere til å ta den jobben, men det kan da gjerne bli utrolig dyrt.

Få ideer til innredningen

Om man velger å finne sin egen stil så er det mange muligheter man har, internett er jo det absolutt beste stedet. Online markedet har jo blitt enormt i de siste årene og de fleste firmaene som driver på med interiør og innredninger finner man der. En annen mulighet man har er jo og ta en tur på en av de mange interiør messene og interiør festivalene som blir holdt rundt omkring.

Her får man se ting plassert og det igjen gir ett mye bedre oversikts bilde enn noen bilder på nettet. Ideer og forslag får man også her om man bare spør de som stiller ut. Vi har ikke så mange av disse her i Norge man noen er det jo, den største er nok i Lillestrøm ved varemessen der. Oslo Design Fair kalles denne messen som holdes der hvert år, her kan man får god hjelp til å finne det man er på jakt etter når det gjelder interiøret man skal ha i sin bolig. Her finner man mange nyheter innen hus og hjem med mange forskjellige variasjoner, så her kan man fort finne det man er på jakt etter for sitt hjem. Det er jo mange forskjellige firmaer og designere som stiller ut sine produkter og ideer her inne, flott for oss kunder å kunne se disse produktene stilt opp.

I utlandet

Man behøver ikke å dra langt unna for å få noen flere ideer og inspirasjoner når det gjelder design av hjemmet, i London har man også festivaler for dette. London Design Festival er da ett av stedene, her er det utrolig mye flott og utrolig mye spesielt. Mye av det man ser her er noe man ikke vil ha inn i sitt hjem, det kan minne mye på rett og slett kunst. Her har designerne fått fritt spillerom men her er det kommet litt for langt når det gjelder vanlige folks smak og behag.

I Danmark nærmere bestemt i København har de noe som heter tre days of design, her finner man også mye varierende typer av design. Her er det også ett ganske stort variert utvalg design som, interiør, møbler, farger, lys settinger og konsepter om den nye livs stilen. Noe for alle og enhver her ja. Denne festivalen er åpen for alle, produsenter, designere og kjøpere. Det er jo litt lettere når man kan få kjøpt det man ser utstilt der og da. Så dette viser oss at det finnes utrolig mange varianter og stiler rundt omkring som kan gi en god hjelp på veien til å gjøre sitt eget hjem sin egen stil.